Izvor:
19.11.2018 u 20:09
0

NEMOJTE PROPUSTITI VEČERAŠNJU „ĆIRILICU“(21h): Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priča o platama, penzijama i svojoj OSTAVCI!

U večerašnjoj kultnoj emisiji Happy televizije "ĆIRILICA", autora i voditelja Milomira Marića gost u studiji biće Aleksandar Vučić predsednik Srbije.

Predsednik Srbije razgovaraće o aktuelnim tamama koje privlače veliku pažnju kako na domaćoj tako i na svetskoj političkoj sceni..

Veliku pažnju privukao je Evropski grad Pariz u kome je obeležena stogodišnjica od završetka Prvog svetskog rata, kojoj je prisutvovalo više od 80 šefova država i vlada zemalja učesnica Velikog rata, ali i visokih predstavnika UN, evropskih institucija i drugih međunarodnih delegacija. Putin je uspeo da porazgovara sa predsednikom SAD, Donaldom Trampom, ali i sa Hašimom Tačijem.

O svim dešavanjima u Parizu, Vladimiru Putinu, načinu na koji je Hašim Tači uspeo da sedne iza lidera Rusije na ceremoniji, Angeli Merkel kao i Donaldu Trampu kao i platama, penzijama i ostavci, pogledajte u večerašnjoj "Ćirilici"

Nemojte propustiti kultnu emisiju Happy televizije "ĆIRILICA" u 21 čas.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter