Izvor:
26.08.2019 u 20:22
0

LAZANSKI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ovo je ADUT na koji još nismo zaigrali…! (VIDEO)

Tema večerašnje "Ćirilice" bila je pakt koji Albanci prave protiv Srbije, a gosti su bili Borislav Jović, prof. dr Darko Tanasković, prof. dr Srđa Trifković i Miroslav Lazanski.

Prof. dr Darko Tanasković podsetio je na početku emisije da je još jedna država (Solomonska ostrva) povukla priznanje Kosova.

Prof. dr Srđa Trifković je rekao da u pogledu američke politike postoji kontinuitet srbofobije Stejt departmenta od početka devedesetih godina.

On je upozorio Prištinu da njihov "evropski put" vodi preko Srbije i da je to adut Srbije na koji još nismo odigrali. Onog trenutka kad bi počeli da naši carinici da sprovode ono što su nama Hrvati radili kod Šida, tog trenutka će takse biti ukinute, smatra Trifković.

Pakt ne mora biti izrazito potpisan, on funkcioniše po savršenoj logici institucionalne srbofobije hrvatskog režima koje je posledica psihopatologije Hrvata – rekao je Trifković. – Da li će taj mogući savez Podgorice, Zagreba, Skoplja i Prištine biti formalizovan, naravno da neće, ali to postoji u praksi. Čekamo reakciju EU po pitanju tih taksi i svega što se dogođa – rekao je Lazanski.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter