Izvor:
14.10.2019 u 21:09
0

ZORAN ĆIRJAKOVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: Nemam prevelika očekivanja od Grenela!

Novinar i predavač na Fakultetu za medije i komunikacije Zoran Ćirjaković detaljno je objasnio situaciju na Kosmetu i istakao da nema prevelika očekivanja od Ričarda Grenela.

– Veliki broj američkih medija nema u interesu da previše osporava mnoge od spoljnopolitičkih stavova kao što je sve što je vezano za Balkan. Oni imaju toliko problema: Kina, Koreja, Iran, Saudijske Arabije, Katara, Palestine, Izraela da nemaju kadrove da se bave svim tim stvarima. "Mali Tramp" Grenel od njega nemam očekivanja, ne podnosi kritiku, jako je bahat. Nemački mediji su se bavili time, i Nemci i Britanci navode kako ih Amerika ne tretira kako treba. Takođe imate i izjavu iz Bretenvudsa kada su Britanci osetili američku čvrstu ruku. Čak je i Kejns ekonomista rekao "tretiraju nas gore nego što smo mi mitretirali najgoru balkasnku naciju". Tretiraju nas kao stoku i to je devedesetih najviše uticalo na Srbe.Ne verujem da će Grenel napustiti taj model pregovaranja – zaključio je Ćirjaković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter