Izvor:
25.11.2019 u 22:15
0

PREDSEDNIK SRBIJE OTVORENO U EMISIJI „ĆIRILICA“: Nikada nisam obrukao svoju zemlju! (FOTO)

ODLIČNA SARADNJA U REGIONU: Predsednik Vučić objasnio sve vezano za Krušik!

PREDSEDNIK SRBIJE UŽIVO U "ĆIRILICI": Ovo je pokazatelj da je reč o slobodnoj zemlji! (FOTO)

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, tokom emisije "Ćirilica", izjavio je da je u svakom svom nastupu uvek bio vrlo profesionalan i da je uveren da nikada nije obrukao zemlju koju predstavlja.

Na pitanje u emisiji, kako reaguje na razna pitanja koja mu se postavljaju, kao i na razne gadosti na tviteru protiv njega, predsednik je bio iskren.

Vučić je rekao da kao predsednik mora da pokaže poštovanje prema svim ljudima.

PREDSEDNIK SRBIJE GOVORIO O MERAMA VLADE ZA BRAČNE PAROVE: Apartmani na dobrim lokacijama i pomoć države za stambene kredite!

Predsednik se izvinio građanima što ponekad emotivno reaguje u javnosti i dodao da je to samo zato što je običan čovek, kao i svi drugi, i ne može uvek da suzbije svoju emociju, niti da bude ljubazan u svakom trenutku.

Ali, kaže, nikada nije opsovao, osim jednom, sam sebi kada je obilazio poplavljena područja, a osim toga, nikada mu se tako nešto nije desilo tokom sedam godina.

– Nigde nisam obrukao Srbiju, niti kada sam govorio na stranom jeziku nisam pogrešio, već sam vrlo profesionalno obavljao svoj posao – rekao je Vučić i dodao da nikad nije zakasnio ni na jedan sastanak.

ALEKSANDAR VUČIĆ O EKONOMSKOM STANJU DRŽAVE: Bićemo na prvom mestu u Evropi nakon poslednjeg kvartala po rastu BDP-a!

Ponovio je da nikada ni u jednoj situaciji nije ni na koji način unizio svoju zemlju.

Vučić je dodao da, ipak, svako može da pogreši kada radi i kada se trudi da nešto postigne.

– Ako se brecnem na nekoga, molim građane da razumeju da nikada neću uvrediti, niti opsovati ili oterati nekog kao što to drugi rade. Molim ljude da imaju razumevanje – dodao je Vučić.

PREDSEDNIK SRBIJE UŽIVO U "ĆIRILICI": Bitno mi je da strani agenti poštuju red! (FOTO)

JEDNA OD NAJVAŽNIJIH TEMA EMISIJE "ĆIRILICA": Smanjenje stope kriminala i pet puta jeftinija struja nego u Nemačkoj!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter