Izvor:
25.11.2019 u 22:47
0

PREDSEDNIK GOST „ĆIRILICE“: Predložiću digitalizaciju svih doktorata, svi da čitaju! (FOTO)

VUČIĆ U "ĆIRILICI": Malim šengenom" dobijamo mnogo, dobijama budućnost! (FOTO)

PREDSEDNIK SRBIJE UŽIVO: Milošević nije razumeo pad Berlinskog zida! (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će predložili da država finansira digitalizaciju svih dosadašnjih doktorata i magistarskih radova iz prethodnog perioda, kako bi svako mogao da ih pročita i uporedi.

– Ne znam da li je Šarčević nadležan ili Univerzitet, ali predložiću da plati država digitalizaciju svih doktorata i magistarskih radova iz prethodnog perioda, da svako može da uđe, da pročita i Pajtićev doktorat, da ga uporedi sa nekim drugim, da pročita Karapandžin – rekao je Vučić.

PREDSEDNIK SRBIJE OTVORENO U EMISIJI "ĆIRILICA": Nikada nisam obrukao svoju zemlju! (FOTO)

Kako je rekao, želi da sve bude "crno na belo", kako bi ljudi mogli da se opredeljuju po činjenicma i na osnovu onoga što sami vide, a ne po tome ko im je simpatičan ili nije.

JEDNA OD NAJVAŽNIJIH TEMA EMISIJE "ĆIRILICA": Smanjenje stope kriminala i pet puta jeftinija struja nego u Nemačkoj!

PREDSEDNIK VUČIĆ UŽIVO U "ĆIRILICI": Srbija u prvih 9 meseci ove godine beleži RAST broja ROĐENIH u odnosu na prošlu godinu!

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter