Izvor:
03.12.2019 u 02:51
0

MILORAD DODIK U „ĆIRILICI“: Pomirenje mora doći iznutra, a ne da se nameće! (FOTO, VIDEO)

Milorad Dodik, govori o najaktuelnijim temama sa voditeljem Milomirom Marićem.

– O Bosni i Hercegovini, svaki dan imate silnih izjava. Pre godinu dana u BiH su održani izbori, na kojima je jasno manifestovano i jasno pokazano ko su izborni pobednici, a to je moja politička partija. ja sam pobedio kao Srpski član predstavništva Bosne i Hercegovine. Moja partija, dobila je najveći broj glasova. Međutim, kako to obično biva u Bosni i Hercegovini, naravno, nije dovoljno imati samo na jednoj strani jasnu situaciju. Jedino vlast, koja je formirana na bazi izbora u Bosni i Hercegovini, bila je vlast u Republici Srpskoj. Dakle, na zajedničkom nivou to nije bilo. Međutim, sada ostaje problem u Federaciji sa političkim predstavnicima hrvata, gde se ne dolazi do dogovora kako menjati izborni zakon. Što se tiče nivoa Bosne i Hercegovine, problem je bio taj da smo mi brzo napravili našu srpsku reprezentaciju. Hrvati su isto tako imali svoju političku reprezentaciju. Ostalo je konfuzno kod muslimana, zato što su oni imali podeljeno političko telo i koncentracija se vršila u okviru dva bloka. Trebalo im je nekoliko meseci kako bi se njihovi odnosi raščistili. Njima je bio problem da se odreknu ovih iz Republike Srpske. – rekao je Milorad Dodik za Happy televiziju.

Milorad Dodik, na samom početku emisije, govorio je o izborima u Republici Srpskoj i da li će doći do pomirenja u Bosni i Hercegovini.

– U Bosni i Hercegovini nema pomirenja. Pomirenje mora doći iznutra, a ne da se nameće. – rekao je Milorad Dodik.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter