Izvor:
09.12.2019 u 19:53
0

EMINENTNI GOSTI U STUDIJU „ĆIRILICE“: Šta se dogodilo u Račku? (VEČERAS, 21 SAT)

U večerašnjoj emisiji Ćirlica govoriće se o temi koja do sada nikada nije razotkrivena do kraja. Slučaj Račak i dan-danas izaziva veliku pažnju javnosti, a pored ispovesti Bogoljuba Janićijevića, tu će biti i još eminentnih gostiju koji će dati svoj sud o priči oko koje i dalje postoji mnogo nedoumica i nerazjašnjenih okolnosti.

Na temu emisije o Račku, pored Janićijevića, u studiju Happy televizije biće i Obrad Stevanović, aktivni general MUP-a Srbije u vreme sukoba na KiM, advokat Toma Fila, Danica Marinković, istražni sudija i šef srpskog istražnog tima Okružnog suda u Prištini, kao i novinar Zoran Ćirjaković, koji je 1999. godine izveštavao za američke medije.

Baš zato ostanite uz program Happy televizije i saznajte pravu istinu.

EKSKLUZIVNA "ĆIRILICA" Šef policije prvi put javno govori o slučaju Račak (VEČERAS, 21 ČAS)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter