Izvor:
16.11.2016 u 21:44
0

Ćirilica daje odgovore na najkompleksnije teme: Kakve će biti posledice ,,trampotresa“ za Srbiju, a kakve za svet? (video)

Da li je Srbija bliža Istoku ili Zapadu? Kakve će u Srbiji biti reperkusije neočekivane Trampove pobede na američkim predsedničkim izborima?

Nakon Bregzita, poraza Klintonove i velikih promena, koje se očekuju u još nekim zapadnim zemljama – Austriji, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Holandiji itd. , može li se govoriti o velikoj (kontra)revoluciji na Zapadu? Da li antiestablišment revolucija i trijumf Trampa konačno predstavljaju i šansu za Srbiju i hoće li ona značiti i splašnjavanje srpskog antiamerikanizma? O svemu ovome, ali i ostalim gorućim temama u ovom prelomnom istorijskom trenutku, diskutovalo se u najnovijoj Ćirilici. Gosti Milomira Mariča, ovaj put su bili:

Milan Mišić, Jakša Ščekič, Nebojša Krstić i Sonja Biserko.

Pogledajte Ćirilicu u našem video prilogu.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter