Izvor:
12.09.2017 u 02:18
0

NE PROPUSTITE NEZAPAMĆENE INTRIGE U „ĆIRILICI“ (21): Večeras se razotkrivaju sve špijunske igre oko Srbije! (foto)

U novom izdanju kultne emisije Hepi televizije "Ćirilica", večeras od 21 čas gost Milomira Marića je Goran Živaljević Guta.

Savetnik u Ambasadi Srbije u Skoplju i oficir Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Goran Živaljević bio je u Sobranju Makedonije u vreme upada demonstranata 27. aprila. Šta je prava istina i da i je predvodio organizacioni napad na Sobranje, govori će noćas otvoreno na Hepi televiziji.

Goran Živaljević je pre dolaska u diplomatsku misiju u Skoplju bio diplomata u Hrvatskoj u 2014. godini, ali je njegov angažman u susednoj državi bio krakog veka.

U trenutku ubistva premijera Srbije dr Zorana Đinđića na čelu Službe bezbednosti su Miša Milićević i Goran Živaljević. Na pitanje zašto nije bilo obaveštajne zaštite i kako su dozvolili da dođe do atentata na premijera Srbije, tadašnji zamenik načelnika BIA Živaljević u pisanom odgovoru “Insajderu” je naveo da su poslovi obezbeđenja državnih funkcionera izuzeti iz delokruga rada i da je u trenutku ubistva MUP imao punu nadležnost nad tim poslom.

Ostanite uz Happy televiziju i saznajte sve o naitrigantnijim tajnim operacijama i špijunskim igrama oko Srbije!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter