parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

NE PROPUSTITE NEZAPAMĆENE INTRIGE U "ĆIRILICI" (21): Večeras se razotkrivaju sve špijunske igre oko Srbije! (foto)

 

U novom izdanju kultne emisije Hepi televizije "Ćirilica", večeras od 21 čas gost Milomira Marića je Goran Živaljević Guta. 

Savetnik u Ambasadi Srbije u Skoplju i oficir Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Goran Živaljević bio je u Sobranju Makedonije u vreme upada demonstranata 27. aprila. Šta je prava istina i da i je predvodio organizacioni napad na Sobranje, govori će noćas otvoreno na Hepi televiziji.

Goran Živaljević je pre dolaska u diplomatsku misiju u Skoplju bio diplomata u Hrvatskoj u 2014. godini, ali je njegov angažman u susednoj državi bio krakog veka.  

U  trenutku ubistva premijera Srbije dr Zorana Đinđića na čelu Službe bezbednosti su Miša Milićević i Goran Živaljević. Na pitanje zašto nije bilo obaveštajne zaštite i kako su dozvolili da dođe do atentata na premijera Srbije, tadašnji zamenik načelnika BIA Živaljević u pisanom odgovoru “Insajderu” je naveo da su poslovi obezbeđenja državnih funkcionera izuzeti iz delokruga rada i da je u trenutku ubistva MUP imao punu nadležnost nad tim poslom. 

Ostanite uz Happy televiziju i saznajte sve o naitrigantnijim tajnim operacijama i špijunskim igrama oko Srbije! 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Dobro jutro Srbijo
08:15 Bolja zemlja
10:00 Parovi Live
11:40 TopShop
11:55 Vesti
12:05 Domaci film
12:55 Vesti
13:15 Domaci film
14:05 Parovi live
16:15 Srbija na dlanu r
17:30 Telemaster
18:05 Pazi Paparazzo
18:45 Upoznajte parove
20:00 Parovi Live