Izvor:
21.10.2018 u 10:32
0

MILAN KALINIĆ EKSKLUZIVNO ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Otkrio do sada neotkrivenu TAJNU! (foto)

Popularni glumac i voditelj gostovao je ovog jutra u emisiji "Dobro jutro Srbije", gde je otkrio najintimnije detalje iz privatnog života.

Naime, poznato da je Kalinić dugo godina u srećnom braku, ali i da neretko otvoreno govore o svom privatnom životu. Ipak, pred milionski auditorijumom televizije Hepi prvi put je govorio o svojoj supruzi Sandri:

– Na početku, kada smo se Sandra i ja "muvali", nisam tada mogao da znam kakav je čovek. Sada, kada je prošlo mnogo godin, srećan sam što pored sebe imam pravog prijatelja, odličnu majku svojoj deci… Posebno me iznenađuje kakav odnos ima sa mojom porodicom. Ima osećaj da moja majka trenutno više voli Sandru, nego mene. Sa druge strane, i ja se odlično slažem sa njenom porodicom To sve je zaista mnogo bitno da bi brak bio uspešan! – otkrio je glumac tajnu njegovog uspešnog braka,

Pored privatnog, glumac vodi veoma uspešan profesionalni život, a evo šta je Milan rekao na tu temu:
– Veoma volim svoj posao i mnogo sam zahvalan što nemam fiksno radno vreme. Predstave koje igram oduzimaju mi nekoliko dana u kontinutetu, posle čega mogu da se posvetim roditeljskim obavezama koje najviše volim. Pre svega moram da kažem jednu interesantnu činjenicu, a to je da su najveći radoholičari najveći hedonisti. Recimo, ja zato i jurim i radim da bih mogao sebi i svojoj porodici da obezbedim sva uživanja – rekao je.

Pored izuzetnih uloga, voditeljskih angažmana, Klainić je razgovarao o ulozi, koja ga najviše ispunjava u životu, roditeljstvu:

– Ništa me više ne ispunjavam nego kada sina vodim na trening, kada ga vodim sa sobom na utakmice. Smatram da je najbitnije ono što nosiš iz kuće. Dok sam ja odrastao, družio sam se sa svakakvim tipovima ličnosti, ali čovek gdegod da ode sa sobom nosi ono što je naučio kod kuće – tvrdi glumac u emsiji na televiziji Hepi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter