Izvor:
20.11.2018 u 14:50
0

MIROSLAV LAZANSKI U JUTARNJEM PROGRAMU „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Vojsku je lako rasformirati i uništiti, a potrebno je pet do osam godina da se ona ponovo stvori! (VIDEO)

U jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“ voditeljski tandem Marić-Popivoda ugostio je Miroslava Lazanskog komentatora lista „Politika“

Pre nekoliko dana odlazeći predsednik Bakir Izetbegović je rekao da Bosna mora da se naoružava. Vaš odgovor na to je suprotan.

On je to rekao na stranačkom skupu. U njegovoj izjavi je nejasno kada kaže da BiH mora da se naoružava. Ona je tronacionalna i to što je rekao podrazumeva da se naoružavaju i Srbi i Hrvati. Ta izjava je bila na stranačkom skupu, srtanačko naoružavanje. Takve izjave nisu u korist BiH i niko u regionu ne pretenduje na to i niko nema teritorijalne aspracije. Ovo je pokušaj da se promeni „Dejton“ i da se neko nađe da tumači duh Dejtona – rekao je Miroslav Lazanski.

Vojsku Kosova planira da napravi Ramuš Haradinaj, govori se da će jedan puk biti raspoređen na Severu. Haradinaj najavljuje da će u toj vojsci biti i Srba. i da će do da bude pešadija NATO pakta. Da li su vojske koje su nastale na ruševinama Jugoslavije slomljene?

Haradinaj govori da svi koji žive na Kosovu moraju da idu u vojsku. Tu ima Srba i da je to normalno. Što se tiče raspada Jugoslavije, JNA se nije slomila, ona se raspustila. Govori se da je Srbija izgubila četiri rata. Ne nije, Srbija nije ni ratovala. Svako ko želi da se samobičuje, on to može da kaže. Sve su vojske postrojene i struktuirane iz NATA i Vašingtona. Sve su po nazivu iste. Prva brigada, druga, treća. Hravatska vojska ima još uz to i dodatna imena. Bio je to koncept koji je izdiktiran iz vana – rekao je Miroslav Lazanski i dodao da moramo da vratimo vojsku i da je ona sada na pravom putu.

Vojsku je lako rasformirati i uništiti, a potrebno je pet do osam godina da se ponovo vojska stvori.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter