DRAGAN MARKOVIĆ PALMA DIREKTNO IZ EGIPTA ZA JUTARNJI PROGRAM "DOBRO JUTRO SRBIJO": U svim svetskim institucijama Egipat ima predstavnika i glasaće u korist Srbije jer je pravda na srpskoj strani!

 

 

U jutarnjem programu Happy televizije „Dobro jutro Srbijo“ direktno iz Egipta uključio se u program Dragan Marković Palma.

Trećeg dana posete Dragana Markovića Palme Egiptu, delegacija je posetila beduinsko selo Hamata u pustinji južno od mesta Marsa Alam.

 

 Radosna ves za Srbiju je da Egipat neće glasati da Kosovo uđe u Interpol.

- U Egiptu smo imali više ekonomskih sastanaka i novi sastanak je za već par meseci. Privrednici iz Srbije i Egipta će praviti planove za delju saradnju. Pravićemo atikle koji će moći da se izvoze u Egipat. Srbija ima dobru budućnost. U svim svetskim institucijama Egipat ima predstavnika i glasaće u korist Srbije jer je pravda na srpskoj strani. Predstavnik Egipta će danas u Dubaiju glasati protiv ulaska Kosova u Interpol – rekao je Dragan Marković Palma u direktom uključenju iz Egipta.

 

 

 Domaćin srpske delegacije general Ahmed Abdalah organizovao je posetu gde je Dragan Marković Palma i delegacija koju predvodi, srdačno dočekana od velikog broja beduina. Domaćini su prikazali svoj tradicionalni ples sa mačevima, tradicionalnu muziku, način života i tradicionalni način ishrane.Potez kada je Dragan Marković napravio uzjahavši kamilu naišao je na veliki odjek u medijima.

- Obišao sam mnogo država. U jednom selu zamolili su nas da obučemo nošnju i bili su jako srećni naši domaćini kada smo to učinili. Uzjahao sam kamilu i u tom trenutku pustili su himnu Srbije. U drugom selu nas je sačekalo preko 250 građana i svi su se ponašali kao da se znamo dugo godina. Divan i miran narod, pravili su nam spremili ručak koji su pekli u pesku, to su skromni ljudi koji ne žela da se sele u grad. Žele da tu tradiciju koju su im ostavili preci, ostave svojoj deci – istakao je Dragan Marković Palma.

 

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16.10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Parovi - Nominacije
02:30 Parovi - Live