Izvor:
20.11.2018 u 09:36
0

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA DIREKTNO IZ EGIPTA ZA JUTARNJI PROGRAM „DOBRO JUTRO SRBIJO“: U svim svetskim institucijama Egipat ima predstavnika i glasaće u korist Srbije jer je pravda na srpskoj strani!

U jutarnjem programu Happy televizije „Dobro jutro Srbijo“ direktno iz Egipta uključio se u program Dragan Marković Palma.

Trećeg dana posete Dragana Markovića Palme Egiptu, delegacija je posetila beduinsko selo Hamata u pustinji južno od mesta Marsa Alam.

Radosna ves za Srbiju je da Egipat neće glasati da Kosovo uđe u Interpol.

U Egiptu smo imali više ekonomskih sastanaka i novi sastanak je za već par meseci. Privrednici iz Srbije i Egipta će praviti planove za delju saradnju. Pravićemo atikle koji će moći da se izvoze u Egipat. Srbija ima dobru budućnost. U svim svetskim institucijama Egipat ima predstavnika i glasaće u korist Srbije jer je pravda na srpskoj strani. Predstavnik Egipta će danas u Dubaiju glasati protiv ulaska Kosova u Interpol – rekao je Dragan Marković Palma u direktom uključenju iz Egipta.

Domaćin srpske delegacije general Ahmed Abdalah organizovao je posetu gde je Dragan Marković Palma i delegacija koju predvodi, srdačno dočekana od velikog broja beduina. Domaćini su prikazali svoj tradicionalni ples sa mačevima, tradicionalnu muziku, način života i tradicionalni način ishrane.Potez kada je Dragan Marković napravio uzjahavši kamilu naišao je na veliki odjek u medijima.

Obišao sam mnogo država. U jednom selu zamolili su nas da obučemo nošnju i bili su jako srećni naši domaćini kada smo to učinili. Uzjahao sam kamilu i u tom trenutku pustili su himnu Srbije. U drugom selu nas je sačekalo preko 250 građana i svi su se ponašali kao da se znamo dugo godina. Divan i miran narod, pravili su nam spremili ručak koji su pekli u pesku, to su skromni ljudi koji ne žela da se sele u grad. Žele da tu tradiciju koju su im ostavili preci, ostave svojoj deci – istakao je Dragan Marković Palma.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter