Izvor:
12.08.2019 u 11:53
0

LJUBINKA MILINČIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Ne smemo da dozvolimo da našim ulicama poteče krv!“ (VIDEO)

Ljubinka Milinčić, glavna i odgovorna urednica srpske redakcije Sputnjik, tokom gostovanja u jutarnjem programu Hepi televizije poručila je da ne smemo da dozvolimo da na našim ulicama poteče krv i da se dogodi scenario iz Pariza.

Ove godine se obeležava dvadesetogodišnjica vlasti Vladimira Putina, kada je reč o njegovom dolasku, Milinčić je istakla da je Putin bio najbolja Jeljcinova odluka.

Rusi kažu da je najbolji potez Jeljcinov, bio izbor premijera, ali to kasnije kažu. Tada se pojavio mlad čovek, koga niko ne zna, Putin je bio iznenađenje za sve. Bilo je razumljivo da se čovek bira iz bezbednosti zbog tadašnjih okolnosti u Rusiji. Njegov izgled, ponašanje pred kamerama, bio je neverovatan. Sve oligarhije koje su vladale za vreme Jeljcina je izbacio iz Kremlja, jer su oni dolazili u Kremlj i donosili zakone. Jedan deo oligarha je otišao iz zemlje, a drugi su odlučili da poštuju zakon. – započela je Milinčić.

Kada je u pitanju odnos Rusije i Crne Gore, Miličić je bila izričita:

Crna Gora ne bi postojala da nije bilo Rusije, sada je Milo odručio da "okrene brod" na drugu stranu, odlučio je da NATO može više pomoći. Zašto je potrebno kidati veze sa Srbijom, koje nisu samo istorijske, već su i porodične? Naravno, Rusija koja veoma pažljivo prati stvari kod nas, obično nije reagovala na mnoge stvari u Crnoj Gori, smatrajući ih unutrašnjom politikom, ali ovo je prevršilo svaku meru. Naprotiv, Rusija ne očekuje da će Milo da se dozove pameti.- poručila je Milinčić u jutarnjem programu Happy televizije.

Na samom kraju gostovanja, Milinčić se osvrnula na poziciju Srbije i istakla da ne smemo dozvoliti da se dogodi scenario sa ulica Pariza.

Mislim da je politika Srbije da ne budemo u situaciji da u ratu tražimo saveznika i da ratne zaveznike imamo, rata ne sme da bude i to je ono za šta se trudi vlast i treba da se trudi svaka vlast u regionu. Ne smemo da dozvolimo da našim ulicama poteče krv, to je ono što je zadatak i jedne i druge strane. Ne sme da se desi ni Pariz, ni bilo šta drugo. – zaključila je Milinčić za "Dobro jutro Srbijo".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter