Izvor:
26.08.2019 u 10:13
0

SVI STE VOLELI OVAJ FILM I SLUŠALI NJEGOVU PESMU: Evo kako danas izgleda jedan od najupečatljivijih muzičara srpske kinematografije! (FOTO)

Čovek koga ste sigurno gledali i znali melodiju i reči pesme "Za Beograd" iz kultnog filma Slobodana Šijana "Ko to tamo peva" ponovo se vratio na male ekrane i to sa istom, nezaboravnom pesmom.

Miodrag Mića Kostić bio je gost jutarnjeg programa Happy televizije i svojom muzikom razmrdao i razgalio sve u studiju emisije "Dobro jutro Srbijo".

Ovaj muzičar priznaje da ne može da izbroji koliko je puta otpevao čuvenu filmsku numeru ali da se može reći da ju je unazad trideset i devet godina skoro svakog dana odsvirao barem jednom.

– Ja radim u jednoj kafanici već duže vreme gde mi stvarno prijatelji dolaze i više puta kada mi dođu prijatelji ne samo iz inostranstva već i iz okolnih naših zemalja, nekadašnje naše Jugoslavije otpevam možda i pet šest puta u toku noći.- kaže gospodin Kostić.

S obzirom na to da neki naši pevači kao što je Vlada Georgijev koji je na nastupu u Herceg Novom pevao "Tamo daleko" doživeo da pojedinci podnesu krivične prijave zbog ugrožavanja nacionalne bezbednosti pa se nameće pitanje da li je je opasno pevati pesmu "Za Beograd" van granica Srbije.

– Ja sam iznenađen, neprijatno je tako nešto doživeti i kada čujete tako neke komentare. Nikad nisam u životu doživeo ni da pokažu prstom u mene. Pevao sam ovu pesmu u Hrvatskoj na ko zna koliko mesta. Evo i na festivalu pre par godina i skoro sam bio u Trpnju kod prijatelja, nikad nisam imao takve komentare, čak su se radovali, svi hoće da me upoznaju, trče kod mene da se slikaju sa mnom. Ostavili su na mene jedan lep, prijateljski utisak- kaže Mića Kostić sa konstatacijom da je jedino bitno da se peva.

Happytv.rs
Foto: YouTube/ DjBestOfRmxSerbia/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter