Izvor:
03.09.2019 u 14:20
0

KRISTIJAN KAŠ U JUTARNJEM PROGRAMU HEPI TELEVIZIJE: EVO ko je vežbao Albance za terorističke akcije na KiM! (FOTO) (VIDEO)

Gostujući u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" bivši oficir Kfora Kristijan Kaš je naglasio da su agenti CIA vežbali Albance za terorističke akcije na Kosovu i Metohiji.

Kaš je istakao da je on o Srbiji znao više od drugih norveških vojnika, ali i izrazio žaljenje zbog zakasnelog dolaska na KiM.

Ja sam znao više od običnih vojnika kada sam došao na Kosovo, znao sam da Albanci diluju heroin, kokain. Kada sam došao na Kosovo, nas su smatrali junacima, Albanci su nas gledali kao oslobodioce. Većina vojnika imaju drugačije mišljenje, 2004. godine norveški vojnici su branili Srbe. Drago mi je da su Norvežani branili Čaglavicu, šteta što ranije nismo došli tamo. – rekao je Kaš tokom gostovanja na Hepi televiziji.

Govoreći o Florimu Ejupiju, naglasio je da nije postojala mogućnost da pobegne iz Bonstila, ali i da je velika sramota jer je on sada slobodan čovek.

– Nije moguće da se pobegne iz Bonstila. Agenti CIA su vežbali Albance za terorističke akcije. Imali smo dokaze da je Ejupi ubio dvanaest Srba, velika je sramota da je on sada slobodan čovek. Amerikanci su me proglasili mentalno nestabilnim, zato što sam na strani Srba, ja sam pre svega na strani istine! – naglašava Kaš.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter