Izvor:
03.10.2019 u 12:57
0

VEROLJUB ARSIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU HEPI TELEVIZIJE: Od JEDNE STVARI zavisi koliko će rasti plate i penzije! (FOTO)(VIDEO)

Mere fiskalne konsolidacije koje su preduzete 2014. godine urodile su plodom i to se sada vidi, poručio je potpredsednik Narodne skupštine Veroljub Arsić gostujući u jutarnjem programu Hepi televize.

Mere fiskalne konsolidacije su urodile plodom i to se sada vidi. Ove mere su jako nepopularne kod građana, a potez Aleksandra Vučića je hrabar, te mere su investicije koje će doneti boljitak. Niko do 2014. nije hteo da prihvati takvu odgovornost. Stopa nezaposlenosti je oko 10 odsto, sada postoji ozbiljna konkurencija na tržištu rada, i vreme je da se povećaju plate. Jedan od razloga više novca u budžetu je i povećanje zaposlenih. –

Arsić je podvukao da dražva ništa nije uzela od građana, jer se sve vraća kroz bolju zdravstvenu zaštitu, obrazovanje, prave se auto-putevi… Usvojili smo model kako ćemo uvećavati penzije, a da se pritom ne zadužujemo, tako što će rast plata i penzija biti u odnosu na postignuti privredni rast te godine.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter