Izvor:
07.10.2019 u 10:19
0

PETAR PETKOVIĆ O REZULTATIMA IZBORA NA KOSMETU: Velika pobeda Srpske liste! (VIDEO)

Gost Happy televizije bio je pomoćnik direktora kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković. On je komentarisao rezultate izbora na Kosovu i Metohiji i pozdravio srpski narod.

– Ja bih da pozdravim srpski narod na Kosovu i Metohiji i čestitam ubedljivu pobedu Srpske liste. Čista kao suza, garantuje 10 mesta u prištinskom parlamentu. Trijumf jedinstva i sloge srpskog naroda. Vučić je posetio kancelariju za Kosovo i Metohiju i pohvalio rad. Zahvalio se i Srpskoj listi da bi osigurali jedan ovakav rezultat. Mi smo preživeli jedan pravi pakao, javnost pola toga ne zna. Zabranjivali su nam spotove, nazivali nas monstrumima, juče u izbornom danu uhapšena su dva člana biračkog odbora, samo zato što su dozvolili čoveku sa srpskom ličnom kartom koji je imao zahtev za novu ličnu kartu. Razlog hapšenja je da se uplaše Srbi, od ranog jutra ljudi su čekali i glasali – rekao je Petar Petković.

Veliku pobedu Petković objašnjava kao pobedu povezanosti Srba na Kosmetu i Beograda.

– Pokazalo se da niko ne može da prekine vezu između Srba na Kosmetu i Beograda. Svi smo bili svedoci strašne i brutalne kampanje. Instalirani su određeni Srbi ovde koji su bili protiv nas. U tako nemogućim uslovima, više od nedelju dana su nam zabranjivali da uđemo na Kosovo. Reč Srbija je bila zabranjena. Nisu emitovali spot Srpske liste "ja dajem svoj glas!". Što su nam više zabranjivali to nam je bilo bolje. Predsednik je rekao da su mu ovo omiljeni izbori. Rezultati su svuda odlični. Srpska lista ima preko 90 posto podrške. U Kosovskoj Mitrovici Srpska lista je osvojila 98,7 odsto. Bio sam u kampanji u svim tim selima gde Srbi žive koji su oko Obilića koji je sada albanski grad. Tamo je veliko uporište SLS-a, a opet je Srpska lista osvojila većinu. Velika, značajna i snažna pobeda – zaključio je Petar Petković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter