Izvor:
14.10.2019 u 09:29
0

MILAN KRKOBABIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Posebnu pomoć poput KOSOVSKOG DODATKA uvesti i za NIŠAVSKI OKRUG! (VIDEO)

Ovaj „kosovski dodatak“ je interesantna stvar, ja bih dodao i Nišavski okrug kao peti okrug kome je potrebna pomoć, izjavio je ministar za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić gostujući u jutarnjem programu Hepi televizije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je obelodanio ideju da je potrebno u četiri najsiromašnija okruga uvesti posebnu pomoć , nešto poput kosovskog dodatka. Ministar Krkobabić se nadovezao na taj predlog rekavši da je takva vrsta pomoći potrebna i Nišavskom okrugu.

Činjenica je da moramo nešto da uradimo. Ovaj „kosovski dodatak“ je interesantna stvar, dodao bih i Nišavski okrug, ja bih tu napomenuo i Svrljig i druge opštine koje pripadaju Nišavskom okrugu. Dole jeste jeftinije, ali su uslovi života teži. – poručio je Krkobabić u jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“.

Krkobabić dodaje da je pomoć potrebna i poljoprivrednim penzionerima kojih u Srbiji ima oko 170.000.

Mi imamo 170000 poljoprivrednih penzionera, oni su i nosioci domaćinstava, oni obrađuju zemlju i dalje. I njih bi trebalo tretirati sa tim posebnim dodatkom. Ta podrška mora biti suštinska, da se menjaju uslovi, sistemska. – ističe Krkobabić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter