Izvor:
14.10.2019 u 10:24
0

NENAD VUKOVIĆ UOČI SEDNICE GENERALNE SKUPŠTINE INTERPOLA PORUČUJE: Na terenu smo poznatih PROTIVNIKA! Možemo li očekivati NEPRIJATNO ISKUSTVO?! (VIDEO)

Ne mislim da će doći do šoka i nekog neprijatnog iskustva, istakao je predsednik Društva lobista Srbije, Nenad Vuković, dan uoči sednice Generalne skupštine Interpola u Čileu.

Ukoliko se na današnoj sednici Izvršnog komiteta Interpola da zeleno svetlo da se zahtev Prištine uvrsti u denevni red, došlo bi do gaženja unutrašnjih pravila. Danas bi izvestilac Izvršnog komiteta trebao da obrazloži da li zahtev Prištine zaslužuje dalje razmatranje. Ukoliko zahtev prođe na Izvršnom komitetu u utorak, 15 oktobra, će se naći pred delegatima Skupštine koji moraju da potvrde dnevni red.

Nenad Vuković je za Hepi televiziju izjavio da očigledno i lobiranje igra neku ulogu. Osvrnuo se na nedavne izjave kosovskih zvaničnika o novcu koji su uložili za lobiranje, istIčući da je to isto kao i da su se pohvalili korupcijom.

Očigledno da i lobiranje igra neku ulogu. Videli smo da je došlo do modifikacije strategije lobiranja. Naša strategija je drugačija, manje priče, a više rada. Ako vi ne govorite svoju istinu, neprijatelji će tu istinu govoriti umesto vas. Ne treba odustajati od argumenta, čak ih treba i pojačavati. Na terenu smo poznatih protivnika, uloge se nisu promenile. Ne mislim da će doći do šoka i nekog neprijatnog iskustva. – rekao je Vuković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter