NENAD VUKOVIĆ UOČI SEDNICE GENERALNE SKUPŠTINE INTERPOLA PORUČUJE: Na terenu smo poznatih PROTIVNIKA! Možemo li očekivati NEPRIJATNO ISKUSTVO?! (VIDEO)

 

Ne mislim da će doći do šoka i nekog neprijatnog iskustva, istakao je predsednik Društva lobista Srbije, Nenad Vuković, dan uoči sednice Generalne skupštine Interpola u Čileu.

Ukoliko se na današnoj sednici Izvršnog komiteta Interpola da zeleno svetlo da se zahtev Prištine uvrsti u denevni red, došlo bi do gaženja unutrašnjih pravila. Danas bi izvestilac Izvršnog komiteta trebao da obrazloži da li zahtev Prištine zaslužuje dalje razmatranje. Ukoliko zahtev prođe na Izvršnom komitetu u utorak, 15 oktobra, će se naći pred delegatima Skupštine koji moraju da potvrde dnevni red.

Nenad Vuković je za Hepi televiziju izjavio da očigledno i lobiranje igra neku ulogu. Osvrnuo se na nedavne izjave kosovskih zvaničnika o novcu koji su uložili za lobiranje, istIčući da je to isto kao i da su se pohvalili korupcijom.

- Očigledno da i lobiranje igra neku ulogu. Videli smo da je došlo do modifikacije strategije lobiranja. Naša strategija je drugačija, manje priče, a više rada. Ako vi ne govorite svoju istinu, neprijatelji će tu istinu govoriti umesto vas. Ne treba odustajati od argumenta, čak ih treba i pojačavati. Na terenu smo poznatih protivnika, uloge se nisu promenile. Ne mislim da će doći do šoka i nekog neprijatnog iskustva. - rekao je Vuković. 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro