Izvor:
14.10.2019 u 10:23
0

GORAN VESIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU HEPI TELEVIZIJE: “ Sav prihod od prodaje knjiga biće uplaćen bolesnom detetu!“ (VIDEO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu „Hepi“ televizije izjavo je da je danas iz štampe izašla njegova „Knjiga o Beogradu“.

Knjiga se sastoji od 60 kolumni koje „Politika“ objavljuje, a ilustrovane su slikama Nebojše Đuranovića.

Predgovor za knjigu su pisali Milovan Vitezović i profesor Pravnog fakulteta Sima Avramović.

Vesić je istakao da kolumne govore o ljudima i događajima koji su od značaja za istoriju Beograda.

Ako posle priča koje sam objavio o njima neki od njih ne budu zaboravljeni, ako neko dete nauči ko su oni koji su svojim delima Beograd načinili velikim kakav je danas, siguran sam da moje kolumne i moja knjiga imaju smisla – kazao je Vesić gostujući u jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“.

Na kraju gostovanja istakao je da će prihod od današnje prodaje knjiga tokom promocije biti uplaćen na račun Filipa Ivanovića iz Smedereva, kome je novac potreban da nastavi lečenje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter