Izvor:
15.10.2019 u 10:25
0

VELJKO ODALOVIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU „HEPI“ TELEVIZIJE: Rezultati na izborima za njih su nešto ALARMANTNO! Kurti ima OPASNU IDEJU! (VIDEO)

Ideja Kurtija je da izbegne bilateralni kontakt, dakle, da nađu nekog Srbina koji nema podršku u srpskom narodu, izjavio je državni sekretar ministarstva spoljnih poslova, Veljko Odalović, gostujući u jutarnjem programu „Hepi“ televizije.

Kako ćemo mi sa Mustafom i Kurtijem? Izuzetno teško. Ono što Kurti ima rigidne stavove, mislim da je to delimično njegovo, ali dobija i podršku nekih drugih centara. Njihova ideja je da izbegnu bilateralni kontakt, dakle da nađu nekog Srbina koji nema podršku u srpskom narodu. – rekao je Odalović.

Odalović je naglasio da u lošem, postoji i dobro, a to je što većina glasova koje su dobili Samoopredeljenje i Demokratski savez Kosova nema hipoteku iz rata i dodao da je sada pravi trenutak koji treba iskoristiti da se zločinci procesuiraju.

Odalović je govorivši o navodnom trovanju kovertama iz centralne Srbij istakao da se ovaj scenario očigledno ponavlja.

Očigledno je da je isti scenario etničkog trovanja, rudari, nošenje hleba, marš…sve su ti slični scenariji. Mi smo se uvek branili od ovakvih stvari, pokušavamo da ukažemo besmisao svega ovoga. Ova propaganda ima za cilj da opravda sve ovo što rade. Sada se postavlja pitanje zašto ponovo jednonacionalno trovanje? – upitao je Odalović.

Kurti previđa da Srpska lista mora da glasa u parlamentu za premijera, ali dodaje da su oni očito navikli da krše Ustav.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter