Izvor:
16.10.2019 u 11:34
0

NEBOJŠA KRSTIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“ O AKTUELNOJ SITUACIJI NA KiM: Jučerašnji račun je došao na NAPLATU! (VIDEO)

Upadom jedinice ROSU na sever Kosova jučerašnji račun je došao na naplatu, izjavio je medijski stručnjak Nebojša Krstić gostujući u jutarnjem programu "Hepi" televizije.

Naime, u ranim jutarnjim satima jedinice ROSU su sa 25 oklopnih vozila i džipova upali na sever Kosova. Novonastalu situaciju Nebojša Krstić objašnjava kao naplatu jučerašnjeg računa, odnosno povlačenje aplikacije za prijem u Interpol.

Istog dana nam je jučerašnji račun došao na naplatu, opravdaće oni to nečim konkretnim. Svaki upad, bez saglasnosti lokalnih vlasti je zabrinjavajuća stvar i ona je provokacija per se. Albanci su posle aplikacije doživeli poraz, nije to samo Haradinajev, već i Kurtijev poraz.objašnjava Krstić.

Krstić dodaje da je priča oko zatrovanih listića tragikomična i da se neprestano serviraju idiotske predstave.

Srbi su tehnološki napredna nacije, po školama smo „bacali“ bojne otrove, koji su delovali samo na Albance. To je tragikomedija koju oni režiraju. Najiritantnije što imaš gomilu medija koji izveštavaju da je to stvarno moguće. Umesto da svi zajedno učestvujemo u raskrinkavanju te nepravde, novinari učestvuju u stvaranju te idiotske predstave.. – zaključuje Krstić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter