Izvor:
05.11.2019 u 13:10
0

DR RISTIĆ UPOZORAVA: NIKAKO ne uzimajte lekove za srce i krvni pritisak na svoju ruku!

Tema koja uvek interesuje građane je svakako zdravlje. Današnji gost je upravo doktor kardiohirurgije, Miljko Ristić koji nam je predočio o bolestima srca, krvnih sudova kao i sve češćoj pojavi visokog krvnog pritiska kod cele populacije.

Da bi se utvrdila tačna vrednost krvog pritiska to mora da se prati aktivno. Zato treba da se odradi analiza i pregled u vidu holtermonitoringa za praćaenje krvnog pritiska, jer nocu i ujutru nije isti pritisak niti je isti kod scih osoba. Velika je razlika kako koja osoba podnsoi pritiska te je i terapija individualna. Takođe i uzrast osobe može znatno da utiče na srčane tegobe. Potrebni je obratiti se lekaru i nikako ne uzimati ovakvu vrstu lekova na svoju ruku- poručio nam je dr Ristić.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter