Dobro jutro Srbijo: Emisija koju ne smete propustiti, prof.dr Vojislav Šešelj otkriva mnoge tajne iz svog života! (VIDEO)

 

Ovoga jutra, na Happy Tv ste imali priliku da vidite, fenomenalne goste i emisiju koju ćete dugo pamtiti. Gosti Milomira Marića i Irine Vukotić, u našem jutarnjem programu bili su prof.dr. Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke (SRS) , Branko Ružić, potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS), Jovana Jeremić, naša novinarka i voditeljka i Nataša Dragaš - šminkerka Mira. 

Vojislav Šešelj je, kao i obično, imao štošta zanimljivog da kaže. Od toga kako čak i Hrvati čitaju njegove knjige, zanimljivih predloga Milomiru Mariću, ali je i otkrio neke od najinteresantnijih detalja iz svog života - počev od detinjstva, srednje škole, preko fakulteta, disidentskog perioda i visoke politike. Gledaoci su imali prilike i da saznaju kada i kako su se Vojislav Šešelj i Milomir Marić upoznali. 

Otkrili smo i u kakvim su odnosima Šešelj i naš drugi gost, Branko Ružić, a između njih je bilo je i šaljivih momenata.  Vrhunac je bio pozivanje uživo Ivice Dačiža od strane Šešelja, a kako je sve proteklo, možete pogledati u našem video prilogu. 

Vojislav Šešelj je govorio i o tome kako je pobedio Haški tribunal, ali i kako je uspeo da promeni stil života i smrša - tako što pliva dva puta nedeljno. Sa Jovanom Jeremić je dogovorio da zajedno degustiraju, Jovanino ,,tajno oružje'' - čuvenu svinjsku glavu! 

Mnogo humora i zabave, ali i ozbiljnih tema i visoke politike na jednom mestu, uz sjajne goste, više su nego dovoljan razlog da, ukoliko ste propustili emisiju uživo, pogledate na našem videu. 

 

HappyTv
Youtoube Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro