Izvor:
12.05.2019 u 16:27
0

U SUBOTNJOJ EMISIJI „ELA ELA SHOW“ ZAKLJUČILI SMO: „Sreća je biti voljen, voleti i raditi ono što voliš!“

U već ustaljenom terminu voditeljka emisije "Ela ela show" , Bojana Lazić, ugostila je zanimljive goste sa kojima je razgovarala o važnoj temi.

Večeras, na Srećnoj televiziji, razgovarali samo o sreći.

Gosti prvog dela emisije bili su: Milica Milisavljavić Dugalić, Zijo Valentino i Zvonko Marković.

Naša večerašnja tema je o sreći. Upitali smo našu gošću, Milicu Dugalić, o tome šta je za nju sreća i kako njen fizički izgled utiče na njenu sreću.

Sreća je fuzija mnogih komponenti. Pojam sreće se menja s godinama. Biti srećan za mene znači ispunjen život, suprug i unuče pored mene, a da budem zdrava. Najsrećnija sam kada ustanem i shvatim da sam zdrava žena i imam zdravu porodicu. Fizički izgled utiče na moje raspoloženje. Moj veliki porok su slatkiši, ja se njih ne mogu odreći – ističe Dugalić.

Na pitanje naše voditeljke da li prati modu i ima li nečega da joj nedostaje od stvari koje su karakteristične za mladost, Dugalić odgovara:

Što se tiče mode, važno je kako mi stoji, pratim modu koliko mi moje godine i finansijska situacija dozvoljavaju. Od svega toga, ništa mi ne nedostaje. To što nosi mladost, neku lepršavost, nije to čist entuzijazam. To je nada, nada uvek umire poslednja – zaključuje Dugalić.

Na pitanja o novcu i sreći, kao i o tome šta on podrazumeva pod srećom, Zijo Valentino govori:

Sreća je familija, to kada radiš posao koji voliš. Sve te vinjete počnu da se ruše kada nam je zdravlje loše. Stvari su to relativne. Ja nisam nikada trčao za ljubavlju, nikada se nisam bojao da budem sam. Ja kada sam počeo da se bavim svojim poslom, tada mi novac nije bio najbitniji. Živiš posao koji radiš, to je suština. Čim poplaćam sve račune prestanem misliti o novcu! – ističe Valentino.

Takođe, postavili smo i njemu pitanje o tome da li mu nešto iz mladosti nedostaje, on odgovara:

Od toga mii ništa ne nedostaje. Mislim da vremenom te sve pogađa u entuzijazam i zbog toga ga tokom života imaš sve manje. To je to kada si entuzijasta, kada si klinac, kada si bezbrižan – poručuje Valentino.

Zvonko Marković govori o sreći i modi na svoj način.

Sreća je biti voljen, voleti i raditi ono što voliš i od toga moći lepo živeti. Jedno bez drugog ne može! Teško je, ali nije nemoguće da se sve poklopi. Mnogo je bitno da radiš ono što voliš i da budeš prihvaćen u tome. Svako pati za onim što nema.Što se mode tiče, ja mislim da je ona najbolji ambasador jedne zemlje. Imao sam sreću da sam u Parizu dobio nagradu za inovaciju u luksuzu, tako nešto ovde nikada nije imalo neki odjek – zaključuje Marković.

U nastavku emisije razgovarali smo o tome da li muško-ženski odnosi utiču na sreću.

Gosti drugog dela emisije bile su: Ivana Đorđević i Dragica Zlatić.

Ove večeri Dragica Zlatić je kuvala za nas. Jelo koje nam je spremila u ovoj emisiji je pasta sa piletinom.

Bazična tema nove knjige Ivane Đorđević su muško-ženske relacije. Ništa toliko nije fatalno i finalno u ljubavi, ne treba biti suviše isključiv. U emisiji smo prelistavali stranice nove knjige "Neka mnogo bitna" i razgovarali o važnim poglavljima iz ove knjige.

Na početku razgovora upitali smo Ivanu da prokomentariše da li muško-ženski odnosi utiču na sreću žena.

Svi volimo da budemo ispunjeni, i sa poslovne a i sa privatne strane – zaključuje Đorđević.

Zašto su lepe žene same?

Lepim ženama je dovoljno da su poželjne i tu priča staje. Lepim ženama ne treba dokaz, one komplimente dobijaju svakoga dana – poručuje Đorđević.

Prelistavajući stranice nove knjige Ivane Đorđević, našu gošću, Dragicu Zlatić, smo pitali o važnim detaljima iz knjige.

Ćutanje nije ili jeste zlato?

Ja mudro ne ćutim, od onih najbezazlenijih situacija, samo moram nešto da kažem. Ne ćutim ni u ljubavi, zato i jesam sama. Većina muškaraca će odabrati žene koje ćute – govori Zlatić.

Da li je ljubomora poželjna za muškarca?

Ja mislim da nije, mada, ja sam jako ljubomorna. Telefon ničiji nisam uzela. Posle nekih stvari sam postala ljubomorna, pre toga nisam bila – ističe Zlatić

Da li bi bila s muškarcem koji je mlađi od tebe?

Bila bih. Dok sam bila mlađa, volela sam starije, sada je obrnuto – odgovara Zlatić.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter