Izvor:
26.05.2019 u 19:15
0

U VEČERAŠNJOJ EMISIJI „ELA ELA SHOW“ ZAKLJUČILI SMO: Ako nekoga vaspitavaš da bude poslušan, praviš ga na neki način žrtvom!

Jovana Jeremić ove nedeljne večeri sa svojim gostima razgovara o žrtvovanju.

Zar posle svega što sam uradila za tebe da odeš? Znaš li koliko sam žrtvi podneo da bi ti mogla tako lagodno da živiš? Za šta je vredno žrtvovati se danas i da li žrtvovanje uvek vodi u nezadovoljstvo?

Tema večerašnje emisije je žrtvovanje. Da li je žrtva sveta stvar? I zašto kada kažemo nekome da se žrtvojemo za nekoga, shvatimo da to nije u redu. Da li bez žrtvovanja nema ljubavi?

Gosti prvog dela emisije: ŽIka Jakšić, Vesna Dedić, Slavko Banjac, Svetislav Bule Goncić.

Ja se žrtvujem već pedeset godina. Svako ko je žensko na Balkanu mora da se žrtvuje! Kada si devojčica, moraš mnogo da uložiš kako bi se dopala roditeljima i okolini. Ja sam morala da budem poslušna, ali kada nekog vaspitavaš da bude poslušan, praviš na neki način i nekoga ko će biti žrtva. Moju ćerku ne vaspitavan da se žrtvuje! Žensku decu treba vaspitavati da imaju samopoštovanje. Ja kada govorim žrvovati se, ne mislim na ono, davati se. Seksipil nije u garderobi, to je sve stvar harizme i hemije! – poručuje Dedić.

Ja sam uvek bio posvećen prijatelj, ali se nisam žrtvovao. Ja sam bio posvećen, ne bih rekao da sam se žrtvovao. Sebe ne doživljavam kao neku žrtvu. Čovek sam bira da li želi da postane žrtva ili ne. U braku mora da postoji neki red, mora da postoje neke granice. Ženu treba da interesuje gde ću i sa kim ću, takođe, to interesuje i mene. Postoji jedna granica i kada je pitanje modiranja, ali postoji tačka gde prelazi to u neku drugu dimenziju. – rekao je Jakšić.

Žrtva mi je mnogo jaka reč. Hoću da se dajem onoliko god mogu, to mi je životna misija. Ako hoće neko da te prevari, prevariće te u liftu. Ja sam počeo da živim od ovog trenutka kada sam počeo da pevam, iza mene je žal za neotpevanim pesmama. Suština mog života je dobar stih, dobra harmonija. Ostala je jedna moja praznina u mojoj duši. – poručuje Banjac

Ja nikada nisam uslovljavao svoju suprugu. Žene treba da ispunjavaju svoj život i prate svoje snove. Neki deo ličnosti treba da sazri, mora da postoji poverenje između partnera. Ljubomora je uvek postojala – zaključuje Goncić.

Izvor: happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter