Izvor:
03.06.2019 u 09:00
0

MUŠKARCI BEŽE OD NJIH GLAVOM BEZ OBZIRA: „Žena nam se ili svidi ili liči na zatvorskog čuvara!“ (VIDEO)

Još jedna vrlo zanimljiva epizoda emisije "Ela ela show" sa harizmatičnom plavušom, Jovanom Jeremić Marković voditeljkom srećne televizije koja je izabrala zanimljive teme o kojima će razgovarati sa svojim gostima.

Sa političarem Rakom Radovićem, glumicom Natašom Aksentijević, pevačicom Cakanom i književnicom Jelenom Bačić- Alimpić Jovana je razgovarala o muško-ženskim odnosima, o tome zašto žene i muškarci danas ne mogu da pronađu partnera, sami su i ne znaju u čemu je problem.

– Od ljubomornih, posesivnih žena, napornih žena. Ali neki muškarci možda i vole takve žene, tu vrstu žena. Neko vole te rasprave. Prosto neki parovi tako funkcionišu. Mislim da je moj muž dosta trpeo, sad mu je sve jedno. – rekla je Cakana koja je prznala i da je jako impulsivna i da tada ume da se ponaša nepristojno ili na način na koji ne bi želela.

– Ja mislim da muškarci beže od ljubmornih posesivnih žena. Ja prosto te osobine i takva osećanje ne poznajem jer ja sam beskrajno tolerantna žena. Kako i ne bih bila posle dvadeset i pet godina braka. Ali u svakom slučaju, evo ja sam imala srebrnu svadbu. Odnosno nismo to obeležavali, ništa specijalno. Ali mislim da ono što najgore partneri mogu da urade je da im oduzmu ličnu slobodu i lični prostor i neko vreme koje bi trebalo svako da ima ze sebe. Dakle, gušenje, "gde si", proveravanje, meni je to užas. Takav ne bi sa mnom bio ni dva sata. – rekla je Jelena Bačić – Alimpić.

Kompromisi su nezobilazni, oni uvek moraju da postoje složile su se Cakana i Jelena.

– Muškarci ne beže. Beže mlakonje i dane kažem onu reč na p. Muškarci nemaju čega da se boje. Ako je taj čovek/muškarac pravi on se neće bojati ni jedne žene. ni ljubomorne ni posesivne.-rekla je Nataša i dodala, odgovarajući na pitanje, kako ukrotiti takvu ženu:

– Pa zna. Davno je još Šekspir napisao "Ukroćena goropad", to smo svi čitali još u srednjoj školi tako da svaka žena može da se ukroti. A ako su mlakonje i nisu pravi muškarci onda će da beže i od onih koje su samosvesne i od svakakvih.

– Vidite ovako, mi muškarci, nama se žene prvo svide ili nam liče na zatvorskog čuvara. Znači one koje se svide, o tome možemo da razgovaramo. Koje se ne svide, nema sile da postanu simpatične.– rekao je gospodin Raka koji je već četrdeset i dve godine u braku sa svojom suprugom.

Otkrio nam je i kako savetuje svog sina koji je već odrastao o odnosu sa ženama:

– Dule, moraš da znaš jedno: Niti se ti svidiš svakoj devojci, niti se tebi svidi svaka devojka. Bilo je devojaka koje sam ja hteo da volim ali nisam mogao. Neće hemija i Bog. Neće i neće. I upoznao sam današnju suprugu, da se nismo tada sreli, hiljadu godina da smo živeli, nikad se ne bi sreli.

Peđa Damjanović, glumac i voditelj je kuvao u kuhinji Ela ela show-a sa svojom partnerkom Natašom u predstavi odigrao odlomak iz "Kako i zašto ubiti muža?"

Za to vreme, prelistavali smo štampu sa voditeljkom Biljanom Obradović i književnicom Zoranom Šulc. Ove dve divne dame su se složile oko toga da muškarci beže od posesivnih i agresivnih žena. Biljana je istakla da joj jako smeta što su žene izgubile svoju žesnstvenost i da je došlo do disbalansa među polovima.

– Da bi opastao jedan brak, jedna veza danas, potrebno je veliko razumevanje, mnogo više nego proteklih decenija kada su to bili naši očevi, majke, bake i deke jer danas je sve nekako ad hoc. Tako da kako se brzo svi sastavljaju tako se danas još brže rastavljaju.– rekla je Obradovićeva.

Razgovarali smo i o tome koje žene se smatraju bahatima jer žele sve najskuplje stvari, odežću, obuću te da sve to zahtevaju da im njihovi muškarci priušte.

– Pa dobro, ako neki muškarac na to pristane, onda one nisu bahate. Jedino ako on ne pristane, onda naravno nije okej. Ali sa druge strane, znate šta, on je to znao i pre braka. Verovatno joj je u početku davao neke vredne poklone da bi je pridobio i onda kada su u braku, kada vidi da je to preterano onda mu odjednom to smeta. Tako da su i muškarci tu mnogo krivi.– rekla je književnica Šulc.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter