Izvor:
23.06.2019 u 09:07
0

ELA ELA SHOW VEĆERAS OD 18:30h: Žena treba da bude pametna samo dva puta- kada bira školu i muža!

Žena treba da bude pametna samo dva puta- kada bira školu i muža. Zašto su današnji muškarci slabiji od svojih žena? Ko je za to kriv i kako oni, kao dve jake ličnosti funkcionišu u svojoj zajednici, govoriće književnica Vesna Radusinović i novinar Milomir Marić.

Iz ugla Vesne Radusinović, najgori muškarac za brak je cicija jer ako štedi svoj novac, štedeće se i u davanju emocija prema ženi. Pevačice Nada Obrić i Slavica Cukteraš su se složile da je najgori tip muškarca za brak tip lenjivca i nesposobnog muškarca da izdržava porodicu i preuzme odgovornost, dok je Milomir Marić rekao da se ne razume ni u muškarce, ni u žene, već samo u knjige!

Na Jovanino pitanje koji muškarci nisu za brak, Vesna Radusinović je frapirala odgovorom:

– Evo, Milomir Marić!– na šta su svi zanemeli u studiju. A šta fali Mariću i zašto je on bio i ostao večiti neženja, saznajte u nedelju 23.juna od 18:20h samo na Hepi tv.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter