Izvor:
26.10.2018 u 12:00
0

UZDANICE SRBIJE U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Tako mladi, a već uspešni! (FOTO)

Mlađi naraštaji Srbije godinama unazad nižu uspehe na brojnim poljima, pa je tako emisija "Prelo u našem sokaku" ugostila osnovce i srednjoškolce koji su proteklih godina zabeležili značajne rezultate.

Pavle Janevski, učesnik OŠ “Ratko Vukićević“, osvojio je zapažene rezultate iz matematike na regionalinim, ali i međunarodnim takmičenjima.

Uspešni mlađani Nišlija, Jovan Arizanović, mnogo puta je trijumfovao na matematičkim takmičenjima:

– Učestvovao sam na brojnim regionalnim, evropskim i međunarodnim takmičenjima. Poslednja nagrada, a možda i omiljena mi je sa Međunarodnog takmičenja "Kengur", gde sam osvojio 1. mesto. Verovatno ću se u budućnosti baviti upravo matematikom – rekao je uspešni učesnik.

Momčilo Tošić, učenik OŠ “ 8.septembar“ iz Pirota, postigao je zapažena piznanja iz fizike i informatike. i istakao da ga u budućnosti zanima astralna fizika.

Jelena Mićić, briljirala je u mnogim oblastima, čime se pohvalila u novoj emisiji na televiziji Hepi:

– Osvojila sam prvo mesto iz latinskog jezika, drugo na književnoj olimpijadi i treće iz srpskog jezika i književnosti – istakla je prespektivna učenica.

Aleksandar Haradzou učesnik je Svetske geografske olimpijade, na kojoj je osvojio zabeležio značajne rezultate.

Happytv.rs
Foto: Ariuva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter