Izvor:
26.10.2018 u 12:00
0

SVETSKI PRVAK U EMISIJI „PRELO U MOM SOKAKU“: Spremam se da pokorim svet! (FOTO)

Proslavljeni srpski karatista Slobodan Bitević pokorio je Balkan, svet, a sada željno iščekuje Olimpijske igre 2020. u Tokiju, kada će karate po prvi put biti uvršten u olimpijsku disciplinu.

U emisiji "Prelo u našem sokaku" na televiziji Hepi, Bitević se pohvalio zapaženim rezultatima, od kojih je poslednje prvo mesto na Svetskom prvenstvu u Beogradu:

– Karate je po brojnosti četvrti sport u Srbiji, a grad Pančevo, odakle dolazim, može se pohvaliti klubovima starim po 50 godina. Mi karatisti, od čega mnogobrojna članova koji pohađaju ove klubove, svi su vrlo dobri đaci, od čega mnogi akademski građani. Upravo mnogi karatisti iz Pančeva osvojili su zapažene evropske i svetske turnire – objasnio je karatista i dodao zbog čega je ovo pravi sport za srpsku omladinu:

– Ova borilačka veština uči decu radnim navikama, disciplini, poštovanju protivnika… Cilj ovog sporta je da sklonimo decu sa ulice i naučimo ih pravim životnim vrednostima – rekao je uspešni karatista.

Grad Pančevo je sportisti KK "Dinamo" je posle osvojenih zlatnih medalja 2010. i 2011. na Svetskom i Evropskom prvenstvu poklonio stan, čime je rešio najbitnije pitanje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter