Izvor:
26.10.2018 u 11:59
0

GRADONAČELNIK PANČEVA PAVLOV U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Azotara će krenuti sa radom! (FOTO)

Tema emisije "Prelo u našem sokaku" je grad Pančevo, koji je centar naftne, hemijski i petrohemijske industrije sa privrednim potencijalom.

Tom prilikom gostova je gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov koji je upoznao gledaoce Hepi televizije sa ovim gradom.

– Pančevo ima industrijsku tradiciju, kao i budućnost. Krećemo sa novim investicijama kao što je automobilska industrija. Mnoge fabrike su zamrle. Moram da otkrijem da dolazi u Pančevu veliki proizvođač automobilski delova "Zef"- rekao je gradonačelnik Pavlov.

Gradonačelnik Pančeva se osvrnuo i na Azotaru koja je je pod stečajom i otkrio šta će se desiti sa njom u budućnosti.

– Ima nade za Azotaru ali moramo da razmišljamo ekonomski. Azotara je ekonomski neprofitabilna. Grad Pančevo nema upravljačka prava već Vlada koja je većinski vlasnik ali moram da kažem Azotara će raditi.

Pavlov se pohvalio da Pančevo ima posebnu vrednost zbog nacionalne raznolikosti koju poseduje.

-U našem gradu živi 26 nacionalnih zajednica, to je specifična pančevačka kultura.

Happytv.rs
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter