Izvor:
26.10.2018 u 11:52
0

JAGODINA, GRAD U SAMOM SRCU SRBIJE: Evo po čemu je poznat i koje atrakcije najviše privlače turiste!(FOTO)

Emisija “Prelo u našem sokaku” na Heppy televiziji, kao i svakog vikenda ima zanimljive goste i teme. Danas predstavljamo grad Jagodinu, koji se nalazi u samom Srcu Srbije, po čemu je poznat i kakvih sve znamenitosti i atrakcija može da se vidi u ovom gradu, ispričao nam je direktor turističkog centra Jagodine, Nebojša Petrović.

– Poslednjih 14 Jagodina je postupno krenula da gradi i da se razvija. Pošto smo prvi u mnogim aspektima dobijali smo zlatne medalje za zoološki vrt “Tigar”, Akva park koji je bio prvi u Srbiji i zlatnu medalju za tropski park. Mi možemo sa ponosom da kažemo da tokom letnje sezone imamo preko 5000 posetilaca i ne možete, a da na ulici ne čujete druge jezike. Moram da naglasim da sve više imamo slučajeva da porodice dolaze organizovano kako bi proveli odmor u Jagodini tokom leta. U muzeju “Voštanih figura”, nalaze se brojne istorijske ličnosti i sportisti, koji su za nas značajni. Posetioci koji dođu u muzej ne prođu samo kroz muzej, oni imaju priliku da čuju mnoge anegdote iz života tih ličnosti. To ljudima bude veoma interesantno i mnogi se vraćaju kako bi ponovo čuli priču. Ono na šta smo mi posebno ponosni, jeste što je svaki posetilac pre svega zadovoljan ugostiteljstvom i čistoćom ovog grada – rekao je direktor turističkog centra Jagodine.

S druge strane organizator kulturnih festival Žarko Petrović, istakao je da se u Jagodini podržava veliki broj festivala i manifestacija koji su vezani za kulturu.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs, YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter