NE PROPUSTITE "GLAMUR"(18:30): Ekskluzivno saznajte da li je Emina Jahović u vezi sa turskim milijarderom! (VIDEO)

 

Budno oko kamere emisije "Glamur" i ovoga puta je zabeležila najznačajni događaje iz sveta poznatih. 

Večeras od 18:30 čaova na kanalu televizije Hepi saznajte šta su poznati radilu u sedmici za nama, i provedite nezaboravne trenutke.

Glamurozna ekipa samo za vas otkriva da li je domaća pop zvezda, Emina Jahović, nakon raskida od supruga Mustafe Sandala, napokon uplovila u novu ljubavnu vezu, i to ni više ni manje, nego sa turskim milijarderom. 

 

 

Paparazzo ekipa "Glamura" i ovoga puta stigla je gde drugima nije pošlo za rukom. Isprativši ćerku najpoznatije srpske zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, fanovi mlade i perpektivna Anastasije Ražnatović, koja je nedavno krenila maminim stopama, ostaće zatečeni.

Poznato je da je folk pevačica, Milica Todorović, bila u dugogodišnjoj vezi sa bratom Saše Kovačevića, kompozitorom Radetom Kovačevićem, a lepa Milica ne krije da je na njim provela nezaboravne trenutke. Kako je reagovala kada ga je susrela nakon mnogo vremena, saznaćete u najglamuroznijoj emisiji večeras.

 

 

Kako je bilo u noćnom provodi sa pevačem Acom Pejovićem, ne propustite da ispratitie kroz nekoliko sati na kanalu najsrećnije televizije.

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost