Izvor:
31.03.2019 u 16:59
0

MEMORIJALNA EMISIJA O KRALJU NARODNE MUZIKE: Četrdeset i više dana nakon smrti Šabana Šaulića!

Prošlo je više od četrdeset dana nakon pogibije kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Na estradnoj sceni vlada muk i neverica povodom ovog nesrećnog slučaja, a ekipa Glamura je ovu emisiju posvetila njemu zajedno sa Jelenom Dimitrijević.

"Šaban je rođen 6.septembra 1951. u Šapcu. Bio je perspektivan pevač već nakon prvog albuma koji je izdao 1969-te, sa samo osamnaest godina. Od tada je hrabro koračao i gradio svoju muzičku karijeru a pesme koje su obeležile njegov rad bile su "Dva galeba bela", "Dođji da ostarimo zajedno", "Žal", "Snežana", "Ti kraljice moga srca" kao i "Gordana" koju je posvetio svojoj supruzi sa kojom je imao troje dece. šaban je čovek koji je voleo fudbal ali i pecanje, pa je svoje slobodne dane provodio sa porodicom na vikendici u Krčadinu.

Njegovi prijatelji su teško podneli vest o stradanju pevača, a evo šta je Snežana Đurišić rekla o tome:

– To je veliki šok za sve nas, posebno za porodicu i familiju. Ono što je evidentno, otišao je neprikosnoveni pevač sa ovog prostora, a li je iza sebe ostavio pesme po kojima ćemo ga svi pamtiti kroz vekove. Njegovoj porodici želim da se drže i sačuvaju lepe uspomene, život je tako, neko odlazi neko ostaje, a mi koji ostajeo treba da ih pamtimo po najboljem.

Njegova prijateljica Lepa Lukić je rekla da će Šaban živeti sa nama a najstrašnije joj je što je "zdrav čovek izgubio život ne svojom krivicom".

Pogledajte kako je Šaban Šaulić, zajedno sa ćerkom Ildom Saulić, govorio o svom životu i planovima i godini koja mu je prošla za tren:

Uskoro video!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter