Izvor:
28.10.2019 u 10:48
0

AMAR GILE ZA EMISIJU „GLAMUR SPECIJAL“: „Od malih nogu sam znao da ću biti muzičar!“ (FOTO) (VIDEO)

Amar Gile Jašarspahić bio je gost emisije "Glamur specijal", i pričao o svojoj karijeri i kako je počeo da se bavi poslom muzičara.

– Nisam mirovao u mladosti. Imao sam dobro društvo sa kojim sam i dan danas u kontaktu. Imali smo svoje nešto što smo "furali". Ništa se nije promenilo, osim što sam počeo da pevam. Završio sam srednju Ekonomsku školu i moja mama je htela da ja postanem pravnik, međutim to je bilo nemoguće. Nisam mirovao u mladosti, ne mirujem ni sada, a neću ni u starosti. Bio sam "bitanga". Od malih nogu sam otkrio da želim biti muzičar. To nam je porodično, budući da moja majka zna pevati. Ja sam se i profesionalno bavio odbojkom, igrao sam za juniorsku reprezentaciju. Nije bilo para za sve želje, da se ne lažemo. – kazao je Amar Gile.

O tome kako je došao na ideju da postane pevač rekao je: – Moj drug bubnjar mi je dao ideju da s njim sviram i pevam po kafićima i tako je sve krenulo. Mama nije bila za to da budem pevač, jer je ganjala da završim velike škole. Tata je bio za to, ali kada je mama videla da muziku shvatam za ozbiljno, onda je lepo prihvatila posao kojim se bavim – rekao je Gile.

Amar Gile je progovorio o tome i da nije očekivao pobedu u Zvezdama Granda i šta mu je sve to donelo.

– Nisam se nadao da ću pobediti u Zvezdama Granda. Pored fantastičnih vokala, mislio sam da nemam nikakve šanse za pobedu. Pobeda mi je značila jer je mnogo stvari promenila preko noći. Promenilo se dosta toga na polju finansija, postao sam popularan i to je sa sobom povuklo sve. – završio je Gile.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter