Izvor:
16.12.2019 u 13:24
0

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA GOCE BOŽINOVSKE: Ovako sam upoznala Šijana! (VIDEO)

Pevačica Goca Božinovska je ekskluzivno za Glamur specijal Urošu Božiću otkrila pravu istinu o njenom odnosu sa Zoranom Šijanom.

Ja sam imala kriterijume, nisam mogla da zamislim da ne bude prelep muškarac pored mene, da nema mišiće. Nikad me nije interesovalo da li neko ima dubok novčanik, jer sam sve imala i nije mi bilo potrebno. Tražila sam čoveka koji mi se dopada fizički – započinje priču Goca i otkriva detalje prvog susreta sa Šijanom.

Ni manje ni više dolazimo sa ručka i kažem Zlati pogledaj čoveka iza nas. Pomislila sam kada bi mene ovaj čovek startovao ja bih bila sa njim. –

Kada je on ustao to je bilo nešto strašno od lepote. To je bilo nešto nenormalno. Za ovoliko godina nikad nisam videla toliko lepog čoveka. Ja nisam znala da pričam, izgubila sam moć govora koliko sam se zaljubila – kaže kroz osmeh Goca i dodaje:

Posle pola sata čovek dolazi pravo kod nas i kaže Zlati da se upoznamo, i pogleda i kaže šta drugarica vodi račna da ne progovori puno. –

Ustala sam i pružila mu ruku. To je neka sudbina, veruj mi. On je meni rekao da kada je on mene video da je isto to pomislio za mene – zaključila je Goca Božinovska.

Šta je Goca još ispričala o odnosu sa Zoranom, o saradnji sa Halidom, o nastupu ispred Tome Zdravkovića i još dosta toga možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter