Izvor:
28.05.2016 u 16:58
0

“GLAMUR“ OTKRIVA: Koja to pevačica radi na pravljenju bebe (VIDEO)

Još par dana do izlaska albuma Nataše Bekvalac.

Nervoza je prisutna čak i u kući porodice Bekvalac – Jovanović. Ona svakodnevno obaveštava najvernije fanove na društvenim mrežama o novim pesmama i izlasku albuma.

Energičnoj pevačici Dari Bubamari nije dovoljno 24h da obavi i završi sve obaveze.

Pogledajte kako je bilo na koncertu Zorana Kalezića koji je obeležio 50 godina prisustva na estradi. Mnogi pevači bili su u publici i podržavali ga, dok je neko od njegovih kolega nastupio i na bini.

Pop pevač Dženan Lončarević održao je spektakularan nastup u jednom beogradskom klubu. Ne misli da greši što svoj privatni život drži za sebe, i više voli da priča o muzici i nečem što je uradio u toj sferi.

Više o tome pogledajte u emisiji “Glamur“.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter