Izvor:
07.06.2016 u 18:35
0

NE PROPUSTITE: Ekipa “Glamura” na promociji albuma NATAŠE BEKVALAC (VIDEO)

Večita novosadska barbika, Nataša Bekvalac, dokazala je da je miljenica sedme sile. Promovisala je novi album pun emocija i pokazala da je zaista original, sa obzirom na to da je vrlo teško na ovim prostorima biti jedinstven.

Učesnica rijaliti šoua “Parovi”, Maca Diskrecija ne odustaje od toga da postane pevačica. Iskoristila je slobodan dan kako bi snimila spot za novi singl Ljubav”. Pogledajte kako je Maca izgledala na snimanju.

Šaban Šaulić je otkrio za Happytv.tv da je postao imun na novinske natpise i da mu prija pažnja koju mu poklanjaju pripadnice lepšeg pola.

Venčanje Ane Ivanović je totalna misterija. Prema natpisima koji postoje, ne zna se tačno da li je uopšte bilo venčanje sada u nedelju ili nije. Smanjili su spisak zvanica i samo određen krug ljudi zna tačne informacije u vezi sa detaljima venčanja pod velom tajni. Na spisku zvanica nisu ni Novak Đoković, ni Marija Kilibarda.

Više o ovim, ali i ostalim novostima, pogledajte u sledećem prilogu.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter