Izvor:
09.06.2016 u 17:31
0

EKSKLUZIVNO ZA GLAMUR: Mirjana Karanović otkriva da joj pored komplimenata prijaju i kritike (VIDEO)

U najnovijem izdanju Glamura saznate šta se dešava u svetu naših poznatih ličnosti.

Naša ekipa se potrudila da od pevačice Aleksandre Prijović sazna sve o njenom najnovijem hitu za koji kaže da je ,,pun pogodak". Inače, autor ove pesme je Mlađan Dinkić, što je odmah pobudilo veliko interesovanje za ovu pesmu. Ekskluzivno saznajte kako je proteklo snimanje spota za ovu pesmu, ali saznajte sve i o budućim planovima mlade pevačice.

Samo za našu emisiju pevačica Stoja otkriva koje vežbe radi i kako trenila da bi bila u savršenoj formi za leto. Stoja kaže da je ona dokaz da nije sve u ordininacijama plastičnih hirurga i saznajte šta je još Stoja podelila sa našim gledaocima.

Otkrijte u novoj epozodi Glamura i koja je pevačica provozala našu ekipu ulicama Beograda, a pritom otkrila i šta je novo u njenoj karijeri i šta je prava istina o pisanjima medija o njenoj bračnoj krizi.

Gledajući najnoviji Glamur saznajte i šta žene misle o nakitu, da li je istina da su dijamanti devojčini najbolji prijatelji i da li se muškarac može iskupiti za svaku grešku sa dobrim komadom nakita.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter