Izvor:
05.07.2016 u 18:13
0

OTKRIJTE U “GLAMURU“: Novi estradni par uživa u ljubavi (VIDEO)

Katarina Živković je proslavila 27. rođendan, ali ovoga puta bez torte, svećica i dečka, fudbalera Borka. Naime, atraktivna pevačica je rođendan provela radno. Priznala je da joj je njena ljubav Borko prvi čestitao rođendan, ali o svojoj intimi nije želela mnogo da komentariše.

Aleksandra Prijović ne krije da je zaista iznenađena medijskom pažnjom koja je posvećena njoj i njenom dečku Filipu Živojinoviću, tačnije njihovoj romansi. Pevačica uveliko radi na novom singlu, a i redovno nastupa.

Nakon teškog perioda koji ga je zadesio, Aco Pejović je iz svega izašao još jači. Kaže da uvek uči na greškama i da nikada ne znaš šta u životu može da te zadesi. Novi album je posvetio svojoj supruzi Biljani i on je vrlo emotivan.

Više o ovim ali i ostalim vestima sa estrade pogledajte u emisiji “Glamur“.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter