Izvor:
06.07.2016 u 19:44
0

SAZNAJTE SAMO U “GLAMURU“: Poznata PLESAČICA oduševljena rijalitijem “MALDIVI“ (VIDEO)

Nakon što je sebi priuštila odmor, Dara Bubamara se vratila osvežena i spremna za nove radne obaveze. Detalje svog sedmodnevnog odmora otkrila je specijalno za emisiju “Glamur“.

Ivana Selakov je doputovala sa egzotične destinacije Madagaskar, gde se odlično provela, ali je i iskoristila ovo putovanje za snimanje spota. Pevačica voli leto, a kaže da nije nudista i da ne voli ni da se sunča u toplesu, jer jednostavno nije taj tip.

Bivša učesnica rijalitija “MaldiviUna Grujić, oduševljena je ovim novim konceptom rijaliti šoua, a sviđa joj se i ekipa koja je ušla. "Devojka iz čaše", kako je mnogi prepoznaju, redovno nastupa, a njen nastup posećuju i muškarci i žene.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter