Izvor:
07.07.2016 u 20:41
0

EKSKLUZIVNO ZA “GLAMUR”: Poznata pevačica BRANI ćerkama da krenu njenim STOPAMA (VIDEO)

Pevač Željko Šašić definitivno ne može da podnese pitanja u vezi sa svojom bivšom suprugom, Acom Lukasom i alimentacijom, koju prema pojedinim medijima, nije još isplatio. Razgovor sa ekipom “Glamura” je odlično protekao dok Željku nije postavljeno prethodno navedeno pitanje, tada ga je poznati pevač prekinut.

Mia Borisavljević i njena sugrađanka Marina Tadić, nastupale su u svom rodnom gradu Valjevu. Obe atraktivne pevačice vole da slobodno vreme provode sa starim prijateljima i naravno, porodicom. Marina Tadić je rekla da ukoliko dolazite u Valjevo, obavezno posetite reku Gradac, dok je Mia preporučila rakiju šljivovicu.

Reper i vlasnik velikog hita Kavali”, Rasta, nakon veoma uspešnog albuma koji je uradio za atraktivnu pevačicu Anu Nikolić, rešio je da osvoji i svetsku scenu. Kaže da mu se uspeh nije desio baš preko noći, ali da se dogodio u pravom momentu, nakon brojnih hitova koje je napisao za ostale zvezde sa estrade.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter