Izvor:
08.07.2016 u 17:52
0

DA LI MOŽETE DA PRETPOSTAVITE? Jelena Karleuša priča za „Glamur“ o Cecinoj pesmi (VIDEO)

Ekipa Glamura bila je na koncertu Jelene Karleuše i pored uživanja i zabave iskoristili su prilku da porazgovaraju sa našim poznatim ličnostima koje su bile na istom događaju.

Poznata starleta Soraja prvi put ekskluzivno za našu emisiju priča o traumama koje je doživela usled fizičkog zlostavljanja. Ispričala je i šta joj je pomoglo da prevaziđe teške trenutke i sve medijske natpise o tom traumatičnom događaju.

Naravno, Jelenina majka Divna Karleuša nije propustila kćerkin koncert. Našoj ekipi je otkrila da Diva radi na novom albumu koji će biti pravi ,,bum'' na našoj muzičkoj sceni. Pogledajte i šta je Diva rekla za novu Cecinu pesmu ,,Didule''.

Našim gledaocima u novom emisiji ,,Glamura'' poznate ličnosti poput Nikole Rađena, Nede Ukraden i Snežane Dakić daju savete o zdravoj ishrani i zdravom načinu života uopšte.

I u ovoj emisiji imaćete priliku da saznate najnovija dešavanja iz Holivuda.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter