Izvor:
23.07.2016 u 21:04
0

GLAMUROZNO OTKRIĆE: Bivša učesnica „PAROVA“ uskoro kod PLASTIČNOG HIRURGA! (VIDEO)

Nataša Bekvalac postala je deo ekipe koja će pesmom ispratiti naše sportiste na predstojeće Olimpijske igre. Pored toga, ona i dalje ne skriva svoju veliku ljubav prema životinjama, a nedavno je udomila još jednu devojčicu. Nata za "Glamur" priča o himni kojom će ispratiti srpske olimpijce, kao i o odevnoj kombinaciji u kojoj je snimala spot.

Pevačica Jovana Nikolić pre par dana publiku je obradovala baladom "Svila". Tekst pomenute pesme je već na prvo slušanje osvojio pripadnice lepšeg pola, a zanimljiva činjenica je i ta da je ovu pesmu Jovana čuvala šest godina. O tome govori za "Glamur".

Atraktivna Ava Karabatić pravo iz Splita doputovala je u srpsku prestonicu i uživala na rođendanskoj proslavi svog prijatelja. Narednih dana, Ava će posetiti i plastičnog hirurga, a sve u cilju da izgleda još lepše i atraktivnije.

Poznata glumica Vesna Trivalić vraća se od jeseni na veliko platno. Glumica leto provodi u Beogradu, gde sa proverenom ekipom vredno radi na novom filmu "Jesen samuraja".

Šta sve devojke rade na svojoj devojačkoj večeri i da li je te večeri pred sudbonosno "da" baš sve dozvoljeno? Otkrijte u GLAMURU!

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter