Izvor:
24.07.2016 u 22:26
0

„MALDIVI“ OSVAJAJU VAŠA SRCA: A njihova MENTORKA otkriva „GLAMURU“… (VIDEO)

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka u poslednjih par meseci definitivno je bacila u senku svog popularnog oca. On nam u "Glamuru" otkriva u kakvim je odnosima sa svojom ćerkom i na koji način se trudi da je zaštiti.

Pevač Adil vratio se ovog leta na muzičku scenu novim singlom. Nakon medijskog linča kroz koji je prošao, on pred našim kamerama otkriva kakvu je pouku izvukao iz svega.

Najveći muzički kamp "Maldivi" polako ali sigurno osvaja srca gledalaca. Mladi i talentovani učesnici ovoga šoua svakodnevno se bore da ostvare svoje snove, a Jelena Lalović kao jedna od mentorki im pomaže u tome.

Kada se latio mikrofona Darko Lazić je atmosferu na jednom beogradskom splavu doveo do usijanja. A kako to izgleda na delu, pogledajte u "Glamuru".

Nakon što je objavila novi singl, Marina Tadić spakovala je kofere i otišla na crnogorsko primorje, ali pre toga nije odolela druženju sa našom ekipom.

Stefan Sretenović je preko noći osvojio simpatije svih tinejdžerki, a pored toga ovaj mladi pevač je poznat po beogradskim klubovima i kao majstor dobrog provoda. On za "Glamur" priča o tome kako doživljava svoju popularnost.

Sve ove priče, kao i nove tračeve iz sveta stranih zvezda, pogledajte u GLAMURU!

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter