Izvor:
17.08.2016 u 19:48
0

„GLAMUR“ SE UVERIO: Ovako ŽELJKO ŠAŠIĆ reaguje kada mu spomenu BIVŠU ŽENU! (VIDEO)

Prethodnih meseci mediji su u više navrata pisali o sukobu između pevača Željka Šašića i njegove bivše supruge Sonje Vuksanović, koji je navodno izbio zbog neplaćanja alimentacije za njihovu ćerku.

S obzirom na to da u poslednje vreme nemamo nove informacije o ovom "slučaju", mislili smo da su se strasti na relaciji bivšeg bračnog para smirile. Kako stvari zaista stoje i šta Željko Šašić kaže za bivšu ženu, pogledajte u emisiji "Glamur".

Kome je to Katarina Živković posvetila novu pesmu, šta nam je rekla Jelena Rozga posle nastupa u jednom beogradskom šoping centru, saznajte u ovom izdanju vaše omiljene emisije o poznatima. A kao pravu "poslasticu" smo vam pripremili profil jedne od najpopularnijih pevačica u Srbiji – Dragane Mirković.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter