Izvor:
07.03.2019 u 18:32
0

ŠOKANTNO: Srpske prostitutke koriste se za LIKVIDACIJE terorista u NEMAČKOJ!? (VIDEO)

Božidar Spasić, bivši šef specijalnog tima Službe državne bezbednosti, svedok je mnogih kriminalnih slučajeva.

Samo za televiziju Hepi ispričao je jedanu anegdotu u kojoj je prostitutka srpske nacionalnosti isorišćena za likvidaciju terorista Njemačkoj:

– Jedan Šiptar se u Njemačkoj zaljubljuje u našu državljanku. U slučajnom razgovoru sa operativcem Službe za bezbednost, ta devojka kaže da zna izvesnog Ibrahima. Naravno, upalile su sve lampice. Na kraju dolazi do jedne sulude situacije, ljudi koji se dogovaraju o ubistvu Ibrahima, ne obaveštavaju nas u Beogradu, nego žele sami da odrade. Naravno, dali su joj jedan pištolj i rekli: "Ubi, gada!"- sitiče Spasić i objašnjava dalji tok situaciju koja se dogodilau Frankfurtu pre više do 20 godina:

– Ona stavlja jedan pištolj u pantalone. Odlazi kod njega, ode da se istušita, izlazi i ispaljuje šest metaka u njega. Već je dobila povratnu karttu Frankfurt -Beograd, kako bi se što pre vratila. Još uvek ništa ne zna Savezna policija, niko ne zna ništa, to organizuje naš konzulat tamo. Naime, nakon pucnjave, ona oblači mantil i zalupi vratima. Međutim, vrata se ne zatvore. On nije ubijen, rukama se dovuče do vrata, poziva komšinicu, koja alarmira policiju. Ona je već na aerodromu u Frankfurtu i skinu je sa čekiranja pred sam ulaz u avion – objašnjava Spasić.

Bivši šef specijalnog tima Službe državne bezbednosti ističe da je ovo samo jedan od slučajeva u kojima se žene iskorištavaju na najgori mogući način.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter