Izvor:
01.04.2019 u 09:21
0

U EMISIJI POSLE RUČKA ZAKLJUČILI SMO: Svaki život je po malo drama!

Zbog velikog interesovanja najbolji astrolozi,numerolozi,vidovnjaci i beli mag ponovo u emisiji "Posle ručka": Da li je tačno da postoji rešenje za svaki problem? Ko nam može pomoći kada se nalazimo u nemogućoj situaciji? Da li postoji neka viša sila?

Gosti: Vesna Radomirović, Dušan Veličković, Vesna Virgo i Lav Geršman, Jovana Jeremić Milošević.

– Ja volim najviše cveće i to svi znaju u cvetnim grupama. Ja sam vodeća u Srbiji među prvih 5, što se tiče Iris perunike i Hemerokalisa. Cveće mi je izduvni ventil, iz Holandije sam sad naručila novo cveće, ja ne zaradjujem na tome, ja sam kolekcionar. Mi razmenjujemo iskustva tako. Kad ne proričem sudbinu, bavim se cvećem. Ja se ne plasim konkurencije, ja sam unikatna, bavim se crnog magijom, ako mogu da pomognem ja cu pomoći. Nema sujete među nama, ja sam proročica, moj kolega je astorlog. Ja ne teram nikog da dođe kod mene. Ja kad vidim da je čovek bolestan kažem mu da ode kod lekara. Vrlo je ružno raditi neki posao , a omaložavati druge. Ja ponosno kažem da sam proročica, da skidam crnu magiju ako mogu, ako nesto nije jače od mene. Svi bi hteli da budu proroci, i kada komuniciraju sa strankama, oni svi govore o crnoj magiji. Nije baš tako lako doći na televiziju i reći da si prorok. Ja ne znam nikom da napravim crnu magiju, samo da je skinem, nikad ne bih to uradila, a kad je skinem to se vraća onom ko je poslao. – rekla je Vesna Radomirović.

– Otac sam četvoro dece, to mi je najveca titula na svetu. Danas sam astrolog, sutra automehanicar, prekosutra možda budem gajio cveće…Imam par titula, ali ne bih da pričam o sebi. Bavim se decom, kuvam, domacica sam, perem, peglam. Pozoriste volim jako. Narodno pozoriste Priština, njih volim. Moj hobi je lunjanje i zujanje po Vojvodini. Rođen sam u Bačkoj, volim automobile, volim da vozim. U hrišćanstvu ne treba da se igramo sa vilenjacima. Mi smo okruženi vilama, mala deca, psi i mačke, mogu da vide auru, oni vide energiju. Deca kad spavaju igraju se sa anđelima, oni su čiste duše, oni mogu da vide ono što mi ne možemo. Mi kad ih ubedimo da oni to ne vide, mi ih bacamo u materijalni svet. Mi smo tu da objasnimo ljudima metafizičke zakone od kojih oni mogu da imaju koristi. Uložio sam silne pare u svoje znanje, to su Americke škole. Ljudi treba da shvate uzrok njihovog problema. Ja se bavim anatomijom njihovog problema. Astrologija je stara 5 hiljada godina, starija od svih mogućih religija. To je naučna disciplina, koja je potpuno nomalrna i legalna u svim civiilizovanim zemljama. Mi postojimo za ljude koji veruju u to. Astrologija je dijagnostička nauka, koja pomaže ljudima da vide u čemu je problem, e sad kako ce oni to da rešavaju to je na njima. – objasnio je Dušan Veličković.

– Danas posle emisije idem kod prijateljice na feštu. Ja kafanu jako volim, ja sam blizanac, jeste da me devica malo sputava u tome, ali kafana mi je ritual. Ja volim da se namontiram, da odem, ne gledam na vreme kad odem tamo, pesme obozavam, naručujem ih. Omiljena pesma mi je "Poslednji boem". Ne mora da bude muški boem, može da bude i ženski. Ja volim i da pišem, imam malo vremena za to. Danas svako piše, pa što ne bih i ja mogla. Pišem drame, volim život, svaki život je po malo drama. Ja kad budem napisala knjigu, neću pominjati imena i gradove, ali toliko želim to da prenesem na papir – rekla je Vesna Virgo.

– Ja na poslu ne nosim odelo, samo kad se u javnosti pojavljujem. Prsten nosim samo na posao. Ja noću kad sanjam, skočim posle iz kreveta i sednem za kompijuter, i zapišem ideju da ne bih zaboravio, i onda kad ustanem pišem, i za dva, tri dana napravim priču ili drama, imam i scenarije za film. Postoji jedno biće zove se kućni duh, domčić se kaže na srpskom. Ako znaš sa njim da komuniciraš uopšte nećes imati problema u kući. Svaki zatvoreni prostor to ima. Kad hoćete nešto, stanete naspram crnog zida, ne crvenog to je zid na kom je ikona, zamislite njegov lik, i zamislite molbu ili želju, i onda ga molite za pomoć, ali to mora biti nešto što ne možete sami da uradite. Kad vam se želja ostvari, onda mu se zahvalite. U magiji kad želite nešto, radite u određeno vreme, u zavisnosti od meseca. – objasnio je Lav Geršman.

– Kad ti se rodi dete postavis sebi neke prioritete. Ja sad znam svoj put, to je put kvaliteta i put rada. Od rođenja sam takva. Ja sam bila beskrajno zabavna i zanimljiva, samo sam sad stabilnija, pitomija, i ženstvenija. Sigurnija u sebe, to je zato što sam se ostvarila. Kada rodite dete vi se samopotvrdite. Mene više iz takta ne mogu da izbace neke stvari jer ja sad ne zavisim od toga, ja zavisim od svog deteta, da je ono srećno, da me zarli, ja tada svatam da sam uspesna žena. Astrologija može čoveku da pomogne u datom momentu u životu, tj da da gas ako mu je povoljan period za porodicu, ili posao – rekla je Jovana Milošević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter