Izvor:
11.04.2019 u 19:02
0

OTKRILI SMO: Ko se sve bavi prostitucijom u Srbiji? Koja su to imena na spisku uhapšenog makroa?! (VIDEO)

Vest koja je proteklih dana uzdrmala javnost u Srbiji, vezana je za hapšenje najvećeg makroa na Balkanu, Mihaila Maksimovića. Postavlja se pitanje ko su makroi, a ko prostitutke, važni su, takođe i ljudi kojima se te usluge pružaju.
U današnjoj emisiji "Posle ručka" saznali smo o makrou, Mihailu Maksimoviću i o imenima devojaka koja su se povezuju sa njim.

Na pitanje Vanje Bulića ko je Mihailo Maksimović, Ljiljana Stanišić je odgovorila:

Mihailo Maksimović je iz Šapca. Generalno, nema neku profesiju. Kolege pišu, da se time bave i njegova supruga i brat. Mihailo Maksimović je sarađivao sa ženama koje su bile u javnosti. To su starlete koje su bile poznate u javnosti, recimo, Mimi Orao. Kada je Mihailo 2014. godine uhapšen, saslušana je tada, jer se smatralo da je tesno povezana sa njim. Tada je podneta krivična prijava, ali na tome je sve ostalo, jer se očigledno izvukla iz svega toga. Tu su i Božana Vujović, Nataša Šavija, Sanja Stanković su sve imena koja su se pojavila u medijima.
Poslovno sam imala kontakt sa Mihailom. Kada sam saznala da je on "kralj" elitne prostitucije, nazvala sam ga i on je to demantovao. Kada sam saznala gde se to dešava, uhvatila sam ih na delu.
2014. godine je uhvaćen u rutinskoj kontroli. Tada su u njegovom laptopu pronašli imena devojaka i cene, kontakti, sve.– istakla je Stanišić.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter